Αύριο η κηδεία του Γιάννη Μυστακίδη – Συλλυπητήρια μηνύματα

Αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου, θα τελεστεί η κηδεία του 26χρονου Γιάννη (John) Μυστακίδη, ο οποίος έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Χράνης.



Ειδικότερα, η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου νέου, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, θα τελεσθεί στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως στην Κατερίνη, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 09:30 π.μ.

Ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν γιος της διευθύντριας του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης Μαρίας Κοκκίνου.



Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Πιερίας

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας εκφράζει την ειλικρινή θλίψη στην συνάδελφο Μαρία Κοκκίνου, για την άδικη απώλεια του γιου της και συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συνάδελφων μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μ. Κοκκίνου και στους οικείους αυτή τη σκοτεινή μέρα.

Ευχόμαστε να έχουν την εξ ύψους παρηγορία και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Αντωνίου Χρήστος Τόκας Αστέριος



Συλλυπητήρια του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Κατερίνης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη, την οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στη διευθύντριά τους κ. Κοκκίνου Μαρία και στην οικογένειά της για τον αδόκητο χαμό του γιου τους Ιωάννη (Τζόνι) Μυστακίδη.

Αποφάσισαν ομόφωνα την κατάθεση στεφάνου και τη δωρεά χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικό σκοπό.



Συλλυπητήρια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Κατερίνης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη, την οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στη διευθύντριά του σχολείου κ. Κοκκίνου Μαρία και στην οικογένειά της για τον αδόκητο χαμό του γιου τους Ιωάννη (Τζόνι) Μυστακίδη.

Αποφάσισαν την κατάθεση στεφάνου και τη δωρεά χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς