Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2024

Φεστιβάλ Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ VII στο Β΄ΔΑΚ “Θεόδωρος Διαμαντόπουλος”

Εικόνα
Το Φεστιβάλ – θεσμός Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ VΙΙ για 7η συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία του Συλλόγου Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Παιδείας, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. στο Β΄ ΔΑΚ “Θεόδωρος Διαμαντόπουλος”.

Γίνε εθελοντής για τα Seatrac! - Η θάλασσα είναι για όλους στον Δήμο Κατερίνης

Εικόνα
Αυτό το καλοκαίρι υποστηρίζουμε την αδιάκοπη πρόσβαση των ΑμεΑ στις παραλίες μας και σας προσκαλούμε, αν είστε άνω των 18, να συμμετέχετε κι εσείς, εποπτεύοντας εθελοντικά την ομαλή λειτουργία τους.

Το 27ο Ποντιακό Πανηγύρι Κορινού που όλη η Μακεδονία περιμένει με λαχτάρα

Εικόνα
Και φέτος το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κορινό και πιο συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του Σχολικού Συγκροτήματος Γυμνασίου - Λυκείου Κορινού όπου ο Ποντιακός Σύλλογος  Κορινού ''Εύξεινος  Πόντος'' το 3ήμερο 12 -13- 14 Ιουλίου 2024 θα διοργανώσει το 27ο Ποντιακό Πολιτιστικό Πανηγύρι.

Πρόγραμμα Αγροτικού Περιφερειακού Ιατρείου Κορινού από 01 έως 31 Ιουλίου 2024

Εικόνα
Το Περιφερειακό Ιατρείο του Κορινού θα λειτουργήσει τις εξής ημερομηνίες για το χρονικό διάστημα από 01 έως 31 Ιουλίου  2024: