Άλλη μια επιτυχημένη παρουσία του Εύξεινου Πόντου Κορινού αυτή τη φορά στο Φεστιβάλ της Σκοπέλου ‘’Dance Festival’’.

Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού ‘’Εύξεινος Πόντος’’, με την πλούσια καλλιτεχνική παρουσία του στα 40 χρόνια λειτουργίας του, αυτή τη φορά συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Σκοπέλου ‘’Dance Festival’’, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26-31 Αυγ 2016, στο όμορφο νησί των Σποράδων.



Όπως ήταν αναμενόμενο ο Εύξεινος Πόντος Κορινού, έκλεψε την παράσταση ανάμεσα σε άλλα 20 χορευτικά από όλη την Ελλάδα και εισέπραξε πλούσιο χειροκρότημα από το κοινό.




Στην αποστολή συμμετείχαν 19 χορευτές που μαζί με τον χοροδιδάσκαλο κ. Νικολαϊδη Κωνσταντίνο, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση τόσο στον χορό, αλλά όσο και στην παρουσίαση ενός δρώμενου: του ποντιακού γάμου.


Σχόλια