Θερμαϊκός Κορινού - Π. Κεραμίδι με τελικό σκορ 2-2, για την 4η αγωνιστική Β΄Ε.Π.Σ.
Πρώτη γκέλα του Θερμαϊκού σήμερα που δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Πρόοδο Π. Κεραμιδίου, με το τελικό σκορ 2-2 να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.
Η ομάδα του Κεραμιδίου προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10΄ της αναμέτρησης. Στη συνέχεια ο ο Θερμαϊκός ανέβασε στροφές κυριάρχησε στο παιχνίδι αλλά στο 30΄ στάθηκε άτυχος γιατί τραυματίστηκε ο Ελευθεριάδης και αντικαταστάθηκε από τον Μαυρίδη.
Η ισοφάριση για τον Θερμαϊκό ήρθε στο 35΄με τον Αντωνιάδη Ά, έπειτα από ωραία σέντρα που του έβγαλε ο Κατσούλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θερμαϊκός έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε 2-1 με γκολ του Παπαδόπουλου Ι. στο 62΄ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 75΄ όμως ο Θερμαϊκός έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Αντωνιάδης.
Έπειτα από τρία λεπτά στο 78΄ το Κεραμίδι ισοφάρισε.
Στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ο Θερμαϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικητής αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Θερμαϊκός Κορινού: Ευαγγέλου, Κοσμάογλου, Αντωνιάδης Ά, Μαυρίδης Δ(Πεϊδης 60΄), Πολιτίδης(Βαρμάζης 46΄), Σπανός Γ, Παπαδόπουλος, Χνούδας Ελευθεριάδης(Μαυρίδης 30΄) Κατσούλης , Ζαπουνίδης

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου