Μήνυμα αντιδημάρχου Τουρισμού για συμμετοχή εθελοντών στην εποπτεία των Seatrac

Αγαπητοί συμπολίτες, μόνιμοι κάτοικοι του Κορινού

σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην εθελοντική δράση του Δήμου Κατερίνης που στόχο έχει την εποπτεία των Seatrac για να εξασφαλιστεί η αδιάκοπη λειτουργία τους αυτό το καλοκαίρι. Την εν λόγω δράση συντονίζει η Αντιδημαρχία Τουρισμού. Ένα από τα Seatrac του δήμου είναι εγκατεστημένο στην παραλία του Κορινού, την οποία επισκέπτονται τόσο συμπολίτες μας ΑμεΑ αλλά και άλλοι, επισκέπτες της περιοχής. Αυτά τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια είναι άκρως απαραίτητα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Τους επιτρέπουν να εισέρχονται εύκολα στην θάλασσα.



Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη και αυτό που θα σας ζητηθεί είναι να αφιερώσετε λίγες ώρες, 3-3,5, όποια ημέρα επιθυμείτε και όσες φορές μπορείτε έως το τέλος του καλοκαιριού. Πριν αναλάβετε δράση θα σας ενημερώσουμε επισταμένως για την απλή υπηρεσία που θα προσφέρετε. Αρκεί να είστε ενήλικοι και να έχετε το κινητό σας μαζί. Επίσης, στο τέλος του καλοκαιριού θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Εθελοντικής Υπηρεσίας, από τον Δήμο Κατερίνης.




Η συμμετοχικότητα είναι προσόν για μία κοινωνία. Πόσο περισσότερο όταν αυτό αφορά σε μία τόσο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, η οποία δεν μας ζητά να την υποστηρίξουμε με τα "μπράτσα" μας. Έχουν τους συνοδούς, τις οικογένειες και τους φίλους τους για αυτό. Αυτό που τους είναι απαραίτητο είναι να βρουν έναν άνθρωπο που γνωρίζει πως λειτουργεί το Seatrac. Αυτό που θα προσφέρετε σε εμάς είναι η άμεση πληροφόρηση ενός προβλήματος για να αντιμετωπιστεί άμεσα. Αυτό που θα προσφέρετε στα παιδιά, είναι η ενημέρωση οτι οι ράγες του Seatrac δεν είναι παιχνίδι αλλά ένα σημαντικό μέσο για να χαρούν την θάλασσα και τα άτομα με αναπηρία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και ελπίζω να τα πούμε σύντομα, με όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς, στην αμμουδιά.


Με εκτίμηση,
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού


Τερζίδου Μαρία"

Κατεβάστε παρακάτω την αίτηση εθελοντή και τις οδηγίες εθελοντή:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού