Κώστας Γραμματικόπουλος: «Εντατική δουλειά για να αναβαθμιστεί και να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των δημοτών»

Ουσιαστικό έργο από τα τμήματα: ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου, κοιμητηρίων & αθλητισμού

Τις ενέργειες που έγιναν στη διάρκεια της θητείας του (01 Μαρτίου 2023 έως σήμερα), προκειμένου να αναβαθμιστεί και να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των δημοτών, επισημαίνει στον απολογισμό του έργου της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος – Πρασίνου, καθώς και των & τμημάτων ηλεκτροφωτισμού, κοιμητηρίων και αθλητισμού, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Γραμματικόπουλος.




Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στον ποιοτικό και επαρκή φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, στο σύνολο του Δήμου, στην ανάδειξη και συντήρηση του αστικού και περιαστικού πρασίνου, σε βελτιωτικές παρεμβάσεις στα κοιμητήρια, σε αθλητικούς χώρους κ.α.

Όπως σημειώνει ο κος Γραμματικόπουλος: «Οι εργασίες αποτυπώνουν τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού, ο οποίος είναι καθοριστικής σημασίας τόσο σε ό, τι αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων, όσο και στην αποφυγή της φωτορύπανσης. Παράλληλα, εργαστήκαμε βάση συγκεκριμένου προγραμματισμού, ώστε καμία περιοχή του Δήμου να μην εμφανίζει εικόνα παραμέλησης. Επιπλέον, το Αστικό Πράσινο, αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες προτεραιοτήτων για τη διοίκησή μας. Προχωρήσαμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις όπου χρειάστηκε, επικεντρώσαμε σε κοινόχρηστους και αθλητικούς χώρους, καθώς και στα κοιμητήρια. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους όλων των τμημάτων για την άρτια συνεργασία μας και την καθοριστική συμβολή τους, στο σημαντικό έργο που επιτελείται».

Διαβάστε την συνέχεια εδω: https://katerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δράσεις Νηπιακών Σταθμών, σε Περίσταση και Κορινό, για ευαισθητοποίηση παιδιών στην πρόληψη και φροντίδα αδέσποτων

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα