Με απόλυτη επιτυχία ο χορός του Δημοτικού Σχολείου Κορινού – Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων
Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ο χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κορινού. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, προσελκύοντας πλήθος κόσμου.
Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν και να χορέψουν, στηρίζοντας έμπρακτα τη δράση του Συλλόγου, η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές στέφθηκε με πλήρη επιτυχία.
Ευχαριστήριο Μήνυμα του Δ.Σ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή και στήριξαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Επιπλέον, απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους τοπικούς επαγγελματίες και φορείς για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Συγκεκριμένα ευχαριστεί:
Το σούπερ μάρκετ Λεμονιάς
Το παντοπωλείο Τσαλταμπά Μαρία
Την εταιρεία ΔΙΟΣ
Τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Κορινού για την ευγενική τους προσφορά σε χυμούς, νερά και είδη μίας χρήσης.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου κλείνει με την ενημέρωση πως οι νικητές της λαχειοφόρου αγοράς έχουν ήδη παραλάβει τα δώρα τους, ενώ το Δ.Σ. εύχεται σε όλους «Καλή Σαρακοστή!».





Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου