Καταγγελία για ματαιώσεις δρομολογίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ χωρίς ειδοποίηση, από Κορινιώτη επιβάτη.

Μια άσχημη εμπειρία του κατήγγειλε  φίλος του blog μας, τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεσή μας.


Η καταγγελία του αφορά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον Σταθμό Κατερίνης.

Όλα ξεκίνησαν  εχθές ενώ είχε αποφασίσει   να ταξιδέψει με το τρένο από τον σταθμό Κορινού για Θεσσαλονίκη.

Λόγο των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, σκέφτηκε να τηλεφωνήσει πρώτα στον σταθμό Κατερίνης για να ρωτήσει για τα δρομολόγια των τρένων.

Προσπαθούσε επίμονα για πολλά λεπτά καλώντας τον αριθμό 23510 23709, αλλά δεν απαντούσε κανείς υπάλληλος.

Κάποια στιγμή κι ενώ είχε απελπιστεί και θα έκλεινε το ακουστικό, του απάντησαν από τον σταθμό Κατερίνης και του είπαν ότι λόγω τις κακοκαιρίας είχαν πολλές ματαιώσεις δρομολογίων. Ο φίλος μας ρώτησε πότε ήταν το πιο κοντινό δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη και του απήντησαν στις 17:45

Ο φίλος μας από τις 17:30 ήταν στον σταθμό του Κορινού και περίμενε υπομονετικά στο κρύο να έρθει η αμαξοστοιχία, αλλά μάταια.

Τα λεπτά περνούσαν, είχε πάει 18:50 και σκεφτόταν να φύγει, ώσπου εμφανίστηκε ένα  τρένο της προαστιακής γραμμής και ενώ είχε υποχρέωση να σταματήσει, αυτό δεν έγινε εξοργίζοντας τον επίδοξο επιβάτη μας.

Στη συνέχεια ξανατηλεφώνησε στον σταθμό Κατερίνης όπου παραδόξως απάντησαν και αφού τους εξήγησε τι έγινε δεν έβγαλε άκρη και ρώτησε πότε είναι το επόμενο τρένο. Του απάντησαν στις 19:45

Άδικος όμως κόπος, γιατί τελικά ούτε κι αυτό το τρένο εμφανίστηκε και ο φίλος μας έμεινε 3,5 ώρες σε έναν σταθμό έξω στο κρύο, γιατί κανείς δεν σκέφτηκε να φτιάξει τουλάχιστον έναν κλειστό χώρο αναμονής.

Αναγκάστηκε να καλέσει και την αστυνομία, όπου του απάντησαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Έτσι αναγκάστηκε να ταξιδέψει με λεωφορείο για να φτάσει στον προορισμό μετά από 4,5 ώρες τελικά.


Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού