Πραγματοποιήθηκε το 20ο Παραδοσιακό Πανηγύρι του Μορφωτικού συλλόγου νέων Κορινού

Έλα στον χορό θέλω να κατέβω , θέλω να ενωθώ …..΄΄ 

Με συρτά , Πογωνίσια , συγκαθιστά, με μπάλο και κουλουριαστό, ντούζκα τραμπανιστά, Ικαριώτικα και Κονιτσιώτικα μεράκια, τον τσέστο να κεντάει τη γη και το Μαργούδι να συνεχίζει να μην ακούει τη μάνα της, πέρασε το 20ο παραδοσιακό πανηγύρι του Μορφωτικού συλλόγου νέων Κορινού . 



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που για ακόμη μια φόρα στήριξαν την προσπάθειά μας, τους εθελοντές, τα μέλη, τους χορευτές μικρούς και μεγάλους του συλλόγου, που χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσε να διοργανωθεί το διήμερο.

Τον πολιτιστικό σύλλογο Ράχης ΄΄ Τα Πάτρια ΄΄ και τον πολιτιστικό σύλλογο Κατερίνης ΄΄Παιδεία Παράδοσης΄΄ που μας τίμησαν με την παρουσία τους και λάμπρυναν με την εμφάνιση τους το πανηγύρι μας . 

Όλους τους συλλόγους , τους εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Α.Ρ , της Π.Ο.Θ.Σ και τους φίλους από Βαλμάδα, Λαγκαδά, Σέρρες, Σπερχειάδα, Αιγίνιο, Θεσσαλονίκη,  Ορεστιάδα, Πτολεμαίδα, Πρέβεζα, Γιαννιτσά, Πολύκαστρο, Άσπρο, Νεροφράχτη, Δράμα, Σουφλί, Φέρρες, Κίτρος, Γανόχωρα, Αλεξάνδρεια, Λάρισα, Κατερίνη και τόσα άλλα μέρη για να χορέψουν και να τραγουδήσουν παρέα μαζί μας . 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς Καραβιώτη Φώτη, Κωνσταντινίδη Τριαντάφυλλο, Δρικούδη Γιώργο, Γκαράνη Θάνο, Κοσμίδη Νεκτάριο ,Την Εβρίτικη ζυγιά, τον Παρτινούδη Αλέξη, Στράτο Σπύρο, Πασόπουλο Στρατή, Στράτο Άγγελο, Δούκα Κατερίνα και Μπόζογλου Νίκο, που με τους ήχους τους πρόσφεραν μοναδικές στιγμές καθ όλο το διήμερο. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 21& 22 Αυγούστου 2020 στο 21ο παραδοσιακό πολιτιστικό πανηγύρι !!! 

Μετά τιμής το Δ.Σ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού