«Οι Γωνιές των Χριστουγέννων» γιόρτασαν στον Κορινό

Εορταστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στη Δημοτική Κοινότητα Κορινού στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Κατερίνης, με τίτλο «Γωνιές των Χριστουγέννων». Η υλοποίηση των εκδηλώσεων έγινε με την συνεργασία της Δ.Κ. Κορινού, του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης και των πολιτιστικών συλλόγων Κορινού. 



Ευχές με κατοίκους και επισκέπτες για καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία αντάλλαξαν στο περιθώριο των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Νίκος Τσιαμπέρας. 

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε από εκδηλώσεις με θέατρο, μουσικές, ξωτικά, κινούμενα σχέδια, face painting και πολλές ακόμη δράσεις με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και τους συνοδούς τους, που παρουσιάστηκαν σε ανοικτούς χώρους και κεντρικές οδούς του Κορινού. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, δημιουργική είναι η παρουσία συλλόγων και φορέων του Κορινού και στις «Γωνιές των Χριστουγέννων» στην Κατερίνη, με πιο πρόσφατη την παρουσίαση στη «Γωνιά των παραμυθιών» από τη θεατρική ομάδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού, μιας παραλλαγής του παιδικού παραμυθιού “Tο κοριτσάκι με τα σπίρτα”. 













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού