Απάντηση από το βήμα της Βουλής (video) του Φώντα Μπαραλιάκου στον Κ. Βελόπουλο

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος με τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή για το ζήτημα που ανακίνησε ο κ. Βελόπουλος. Ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» ισχυρίστηκε πως στην Κάτω Μηλιά μεταφέρθηκαν 1000 μετανάστες από ΜΚΟ που δεν είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η εν λόγω δήλωση θορύβησε τους Πιεριείς και προκλήθηκε εύλογη αναστάτωση.



Ο κ. Μπαραλιάκος άδραξε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος την προγραμματισμένη ομιλία του για το Φορολογικό Νομοσχέδιο, και απάντησε στον κ.Βελόπουλο από το βήμα της Βουλής. Για την ακρίβεια παρέπεμψε το σώμα στην απάντηση που δόθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στον κ.Βελόπουλο στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου. Στην απάντηση αναφέρεται πως το διάστημα των 2 περασμένων μηνών μεταφέρθηκαν στη δομή της Κάτω Μηλιάς συντεταγμένα 83 πολίτες, αφού προέκυπταν πρώτα κενές θέσεις στη δομή. Για το ζήτημα δε της ΜΚΟ ο κ. Υπουργός διευκρινίζει πως πρόκειται για οργάνωση που έχει υποβάλλει αίτημα ένταξης στα μητρώα του Υπουργείου και διερευνώνται οι προϋποθέσεις.


Ο κ. Μπαραλιάκος ολοκληρώνοντας τη διευκρινιστική του παρέμβαση επί του θέματος αποκατέστησε την αλήθεια σβήνοντας εν τη γενέσει του το επικοινωνιακό « πυροτέχνημα» του κ. Βελόπουλου, καθησυχάζοντας ταυτόχρονα τους συμπατριώτες του Πιεριείς.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού