Πρόσκληση εθελοντών - Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο

Δελτίο τύπου



Στην Παραλία Κατερίνης θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο Ανδρών Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων, εφήβων, κορασίδων και νεανίδων από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021.




Η προετοιμασία για τη διεξαγωγή των αγώνων έχει μπει στην τελική ευθεία ενώ στην πρόθεση των διοργανωτών είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία μια σημαντικής διοργάνωσης μέσα από τον εθελοντισμό.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο, αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος η οποία διεξάγεται για μια ακόμη χρονιά στην Παραλία Κατερίνης και παράλληλα ευκαιρία για την περιοχή μας να προβάλει τα πλεονεκτήματά της, μέσα από τους ανθρώπους της.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εθελοντές στην προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Βασίλη Μπατάλα (e-mail: batalasb@hotmail.comκαι τηλέφωνο 6945260381), ή με τον κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου (e-mail:leonkat@gmail.com 6980249822)

Διοργανωτές των αγώνων είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης στην άμμο, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ο Δήμος Κατερίνης και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς