Διακοπή εργασιών στην Εθνική Οδό έως 30/9 Καθοριστικές οι παρεμβάσεις Μπαραλιάκου

Για την διακοπή των εργασιών επί του εθνικού οδικού άξονα μέχρι 30/9, ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η διέλευση οχημάτων προς τους τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας, ενημερώθηκε ο Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, μετά από τηλεφωνική του επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.




Η θετική αυτή εξέλιξη έρχεται ως απόρροια του επιστολικού κείμενου του βουλευτή Πιερίας από τις 14/6, που κοινοποιήθηκε και στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κ. Καραμανλή, με

το οποίο ο κ. Μπαραλιάκος αιτούνταν την άμεση εύρεση βέλτιστης δυνατής λύσης, ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η διέλευση οχημάτων τους καλοκαιρινούς μήνες στην Εθνική Οδό προς τους τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας.



Ακολούθησε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών κ. Γ.Καρνέση την προηγούμενη Τετάρτη, ενώ ο Βουλευτής Πιερίας επανήλθε με νέα τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Υπουργό Κ. Καραμανλή, χθες Δευτέρα, τονίζοντάς του την αναγκαιότητα της άρσης των κυκλοφοριακών μέτρων, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους Πιεριείς.



Ο κ. Μπαραλιάκος ευχαρίστησε τον Υπουργό Κ .Καραμανλή και τον Υφυπουργό Γ. Καραγιάννη για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα όλων των Πιεριέων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς