Για την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας αναχώρησαν 4 Κορινιώτισσες

Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

Με προορισμό την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων (UNITED WORLD GAMES), στο Klagenfurt της Αυστρίας, όπου ο Δήμος Κατερίνης, με αφορμή την αδελφοποίησή του με τον Δήμο Moosburg έχει την τιμή να εκπροσωπεί τη χώρα μας, αναχώρησε σήμερα από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, πολυμελής αποστολή νέων αθλητών – αθλητριών της πόλης μας.




Ειδικότερα, 105 αθλητές – αθλήτριες, ηλικίας 12 έως 18 ετών, θα λάβουν μέρος σε ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενώ συνοδοί ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Αθλητισμού Γιάννης Μπεινάς, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Κατερίνης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες, προπονητές και ιατρικό τιμ.

Από τον Κορινό συμμετέχουν 4 αθλήτριες εκ των οποιων οι 3  ανήκουν στην ομάδα στίβου του Αρχέλαου και τις συνοδεύει η κ. Κατσούρα Άσπα:

Γαλανού Αλκινόη

Παπαοικονόμου Μαριλένα

Παυλίδου Βασιλική και η

Πεϊτζικα Βασιλική του συλλόγου Πύρρου Δήμα.



Όπως είναι γνωστό, η Παγκόσμια Μαθητιάδα, διοργανώνεται το χρονικό διάστημα 16 έως 19 Ιουνίου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO και της Αυστριακής κυβέρνησης. Συνολικά στους αγώνες λαμβάνουν μέρος 12.000 αθλητές – αθλήτριες από 50 χώρες, σε 12 διαφορετικά αθλήματα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού