Καταγγελία για παράνομη μόνιμη στάθμευση τροχόσπιτων στην Παραλία Κορινού

Καλησπέρα Κύριε Σεϊταρίδη,

Κάτι πρέπει να γίνει με τα τροχόσπιτα πού αράζουν στην παραλία τού Κορινού 500 περίπου μέτρα αριστερά από το κάμπιγκ της παραλίας μας. Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα. Είναι θέμα αστυνομίας από ότι ξέρω γιατί πέρσι για το ίδιο πρόβλημα εγώ αλλά και η υπόλοιπη παρέα μου ασχοληθήκαμε και στο τέλος μετά από παρέμβαση της φύγανε. 




Το θράσος βέβαια μεγάλο γιατί έτυχε να είμαι παρόν και πριν φύγουν συνέδεσαν με λάστιχο από την κοινόχρηστη βρύση πού υπάρχει εκεί για τούς λουόμενους τις δεξαμενές των τροχόσπιτων, τις γέμισαν και αφού κάνανε και το μπάνιο τους στο επίσης κοινόχρηστο ντουζ πού υπάρχει εκεί, σηκώθηκαν και φύγανε. 

Φέτος πάλι τα ίδια. Ξεκινάνε από ένα και στην συνέχεια γίνονται πάνω από δέκα. Η χρήση επανειλημμένα τού ντουζ και τής κοινόχρηστης βρύσης. Κατάληψη όλης τής δεξιάς πλευράς τού δρόμου πού υπό άλλες συνθήκες είναι χώρος στάθμευσης για τούς λουόμενους. Κατεβάζουν ομπρέλες σε μόνιμη βάση στην θάλασσα οπότε έχουν πρόσβαση όλη την ημέρα έχοντας σταθερές θέσεις και εναλλακτική είτε να κάθονται στην παραλία είτε να ανεβαίνουν στην βάση τους. 

Είναι παρκαρισμένοι κάτω από τις κολώνες και προβολείς τού Δήμου οι οποίες τούς παρέχουν ασφάλεια για το βράδυ. Από ότι ξέρω απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπιγκ όχι μόνο για τον Κορινό αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Εάν εγώ κάνω το ίδιο στις χώρες τους οι ίδιοι πού σήμερα κατασκηνώνουν στην παραλία μας θα καλέσουν την αστυνομία τους στην χώρα τους πριν προλάβω καν να παρκάρω. Η Ελλάδα μας έχει νόμους και όπως είμαστε υποχρεωμένοι όταν επισκεπτόμαστε τις χώρες τους να σεβόμαστε τούς νόμους τους έτσι και αυτοί πρέπει να σέβονται τούς δικούς μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού