Διενέργεια δημοπρασίας για την εκμίσθωση αναψυκτηρίου στην πλατεία Κορινού

Γράφει ο Σάββας Σεϊταρίδης

Έπειτα από την συνεδρίαση της 19 Ιουλίου 2022 της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Κατερίνης, πάρθηκε η υπ΄ αριθ. ''561'' απόφαση που αφορά τους όρους διακήρυξης για τη διενέργεια δημοπρασίας για την εκμίσθωση αναψυκτηρίου εντός του υπ’ αριθ. 597 τεμαχίου στο ΟΤ 71 στην Κοινότητα Κορινού του Δήμου Κατερίνης.




Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κατερίνης, Πλ. Δημαρχείου 1, 1ος όροφος, στις 5.8.2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής. Τυχόν επαναληπτική, θα γίνει στις 11.8.2022 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα. Αν και η δεύτερη δημοπρασία δε φέρει αποτέλεσμα η εκμίσθωση θα μπορεί να γίνει με απευθείας συμφωνία, τους όρους της οποίας καθορίζει το ΔΣ.

Κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς για τη μίσθωση του ακινήτου ορίζεται το ποσό των εκατόν πενήντα 150 ευρώ, ως μηνιαίο μίσθωμα. Κάθε επιπλέον προσφορά των συμμετεχόντων στη δημοπρασία δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 20 ευρώ.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δεκαπέντε (15) έτη με δυνατότητα παράτασης. Τυχόν αίτημα του μισθωτή για παράταση πρέπει να γίνει εγγράφως τουλάχιστον έξι (6) μήνες πριν τη λήξη της μίσθωσης.

Η Εγγύηση Συμμετοχής θα πρέπει να έχει τη μορφή γραμματίου συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή Εγγυητική Επιστολή από αναγνωρισμένη Τράπεζα, πιστωτικό ίδρυμα ή άλλο νομικό πρόσωπο που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, να έχει εκδοθεί στο όνομα του υποψηφίου αναδόχου- μισθωτή και να απευθύνεται στο Δήμο Κατερίνης, να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μηνών και να είναι ισόποση με το 10% της ελάχιστης τιμής πρώτης προσφοράς κατ’ έτος, ήτοι ποσό 180 ευρώ.

Όλη η προκήρυξη εδώ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς