Ευχαριστήριο Γυμνασίου Κορινού

Το Γυμνάσιο Κορινού, ο διευθυντής κος Κωνσταντίνου Αθανάσιος, ο σύλλογος διδασκόντων και η υπεύθυνη καθηγήτρια της βιβλιοθήκης Υφαντίδου Λυδία, ευχαριστούν θερμά την πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης “Αίολος Κατερίνης”, Βαρυτιμίδου Νόπη, για τη δωρεά πέντε καινούριων εφηβικών βιβλίων!




Το σχολείο μας διαθέτει εδώ και χρόνια βιβλιοθήκη, η οποία είναι χώρος μάθησης και χρησιμοποιείται για μελέτη, αναζήτηση, ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Βοηθά τους μαθητές στην κατάκτηση της γνώσης καθώς και στην προσωπική, κοινωνική και πολιτισμική τους ανάπτυξη. Είναι ένας χώρος προσβάσιμος σε όλους και παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να επιλέξουν να διαβάσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον, με σκοπό τη φιλαναγνωσία αλλά και την ψυχαγωγία!

Κρίθηκε αναγκαίος ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης με νέους τίτλους βιβλίων, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά ο “Αίολος Κατερίνης”. Είναι σημαντική τούτη η συνδρομή, καθώς ενισχύεται η βιβλιοθήκη μας και θα γίνει πιο ελκυστική προς τη νέα γενιά, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερους αναγνώστες!

Μακάρι και άλλοι συμπολίτες μας να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να καλλιεργήσουν την κουλτούρα της αγάπης προς το διάβασμα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δράσεις Νηπιακών Σταθμών, σε Περίσταση και Κορινό, για ευαισθητοποίηση παιδιών στην πρόληψη και φροντίδα αδέσποτων

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα