Θερμαϊκός Κορινού-Γεωργάκης Ολ. Λόφου 2-1 Τα γκολ του "αγώνα της χρονιάς"

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

Ο Θερμαϊκός Κορινού, του Στέφανου Ζαλίκα, στέφθηκε Πρωταθλητής στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με ολική ανατροπή (2-1) του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, στην τελευταία αγωνιστική των Play Off, σε μία δραματική αναμέτρηση-"αγώνα της χρονιάς", με χιτσκοκικό φινάλε, παρουσία 1500 και πλέον φιλάθλων και των δύο ομάδων στην κερκίδα, που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα, από την αρχή μέχρι το τέλος.



Ο Ναλμπαντίδης του Λόφου, στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε το προβάδισμα... ανόδου στην ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον γερόλυκο Ζαπουνίδη, που είχε περάσει ως αλλαγή, μετά από ασθενή απόκρουση του Νικολαΐδη. Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι, σε μία οριακή (επίμαχη) φάση, έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να "κλέψουν" την άνοδο, με τον Νταντίνη, ως... από μηχανής θεό, να αποκρούει την μπάλα, με τον συμπαίκτη του, Β. Κατσούλη, να φεύγει σαν σίφουνας στην κόντρα και να πετυχαίνει, με το γκολ της... ζωής του, το τελικό 2-1, στέλνοντας στα... ουράνια τους οπαδούς του Θερμαϊκού, σε ένα γήπεδο που θύμισε τις καλές εποχές της ομάδας στην πάλαι ποτέ Δ' εθνική κατηγορία!


Μαζί με τον Πρωταθλητή Θερμαϊκό Κορινού, την άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε και ο Εθνικός Κατερίνης, που επικράτησε εκτός έδρας της Ελπίδας Ανδρομάχης με 2-0, στο πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στην Πιερία.

Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share! https://bit.ly/3k9D1p2



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλανθρωπικό bazaar με ρούχα second hand από την Μπουμπού στην πλατεία Κορινού

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς