Ούτε το βασικά, ούτε τα ψηφιακά. Εκτός λειτουργίας παραμένει η ιστοσελίδα του Δήμου

Στις μέρες που ο Δήμος Κατερίνης φιλοξενεί διεθνή γεγονότα όπως τον τριαθλητικό αγώνα triman και το Street Food Festival με τη συμμετοχή δεκάδων εκθετών από τη Σερβία και τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο, η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας συνεχίζει να παραμένει εκτός λειτουργίας.
Πιο απογοητευτικό είναι ότι η διοίκηση του Δήμου δεν έχει εκδώσει ούτε μια επίσημη ανακοίνωση για το σφάλμα, ούτε έχει δώσει κάποια εξήγηση.

Ενώ ο Δήμος φιλοξενεί διοργανώσεις με σκοπό να προσελκύσουν την προσοχή, οι βασικές του ψηφιακές υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και αντικατοπτρίζει την έλλειψη προγραμματισμού, την αδυναμία αποτελεσματικής διαχείρισης ακόμη και των πλέον βασικών ψηφιακών δομών.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης να επιλύσει εντός της ημέρας, το θέμα και να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση που να ενημερώνει τους δημότες. Η αποκατάσταση της πρέπει να γίνει αμέσως για να εξασφαλιστεί η πληροφόρηση και η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών.

Δεν είναι αποδεκτό για μία πόλη, με τις φιλοδοξίες της Κατερίνης, να παρουσιάζει τέτοια επαναλαμβανόμενα σφάλματα διαχείρισης. Η διοίκηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να διασφαλίσει τη λειτουργία των ψηφιακών της υποδομών με κάθε απαραίτητο μέσο.Υπέρβαση για τον Δήμο Κατερίνης

Σωτήρης Τριανταφύλλου

Δημοτικός Σύμβουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το 27ο Ποντιακό Πανηγύρι Κορινού που όλη η Μακεδονία περιμένει με λαχτάρα