Ποδόσφαιρο Ανθρωπιάς και Ιστορίας: Φιλανθρωπικό Ντέρμπι Παλαιμάχων Πιερικού και ΑΕΚ στην Κατερίνη

Ένας ξεχωριστός και με ιδιαίτερο συμβολισμό ποδοσφαιρικός αγώνας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα στην Κατερίνη. Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 65 ετών από την ίδρυση του ΣΦΚ Πιερικός (1961-2026), διοργανώνει μια μεγάλη αθλητική και φιλανθρωπική εκδήλωση.

Κορινός Πιερίας - Φιλανθρωπικός αγώνας Παλαιμάχων Πιερικού

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2026 και ώρα 18:00, το Α' ΔΑΚ Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού) θα φιλοξενήσει τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαιμάχους του Πιερικού και της ΑΕΚ. Πρόκειται για μια συνάντηση στην οποία θα δώσουν το «παρών» μεγάλα ονόματα του παρελθόντος που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία τελεί υπό την υποστήριξη τοπικών φορέων, έχει προγραμματιστεί να τιμηθούν σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στο άθλημα. Ο αγώνας έχει ξεκάθαρα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συνδυάζοντας την αθλητική αναδρομή στην ιστορία των 65 χρόνων του Πιερικού με την έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Πιερικού και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, Μπάμπης Πεΐδης, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και των γύρω περιοχών να παρευρεθεί στο γήπεδο, να τιμήσει τους δόξες του παρελθόντος και να ενισχύσει τον ευγενή αυτό σκοπό.




✍️ Επιμέλεια: Σάββας Σεϊταρίδης

Σχόλια