ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017- Νοσταλγοί της Παράδοσης: Ενθουσίασε η γεμάτη αναμνήσεις και δρώμενα του Έβρου παράσταση

Ένα μπαούλο… αναμνήσεις, μία παράσταση γεμάτη δρώμενα, χορούς και τραγούδια του Έβρου ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό, που βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου – 5ου ΓΕΛ. «Οι Νοσταλγοί της Παράδοσης» έφεραν στις αποσκευές τους, στην ενταγμένη στο πρόγραμμα των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2017» εκδήλωση, την πολυμορφία  της Θρακικής παράδοσης, με έμφαση σε χρώματα και ήχους.


Το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη μετέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πράγματι το μπαούλο των Νοσταλγών της Παράδοσης μας συνεπήρε με τις όμορφες αναμνήσεις του. Συγχαρητήρια σε όλος τους συντελεστές. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την αποψινή εκδήλωση».


Όπως σημείωσε από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου Πηνελόπη - Ηλέκτρα Παπανάκου: «Με αγάπη, κέφι και μεράκι προετοιμάσαμε εδώ και 2 μήνες, με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας Γιώργου Ρέμπα, την συμμετοχή του συλλόγου μας στα ''Αικατερίνεια 2017''. Φέτος τιμούμε τη Θράκη μας και συγκεκριμένα την περιοχή του Έβρου. Σας ευχαριστούμε για τη μαζική σας ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Κατερίνης και τον Οργανισμό Πολιτισμού που ενέταξαν την παράστασή μας στο πρόγραμμα των «Αικατερινείων». Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τις γευστικές προσφορές τους».


ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μουσική: 
Νίκος Μπόζογλου – Ακορντεόν 
Τριαντάφυλλος Κωνσταντινίδης – Γκάιντα 
Στάθης Παρασκευόπουλος – Νταούλι 

Επιμέλεια, σκηνοθεσία, χοροδιδασκαλία: Γιώργος Ρέμπας 

Συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα και η χορωδία του συλλόγου, ενώ ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι. 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς