Πλούσιο το σημερινό Αστυνομικό δελτίο για την Πιερία.


Συνελήφθη χθες (27-11-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 38 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.


*******
Συνελήφθη χθες (27-11-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, 25 μηνών και 17 ημερών, για τα αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας, της απάτης και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

*******
Χθες (27-11-2017) το μεσημέρι στο Αιγίνιο Πιερίας, δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έξω από τραπεζικό υποκατάστημα, αρχικά ο ένας από αυτούς επιτέθηκε σε 57χρονο ημεδαπό και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, που προοριζόταν για κατάθεση και στη συνέχεια διέφυγαν επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς