Δήμος Κατερίνης: Ενημερωτική συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για το θέμα της ρύπανσης

Δελτίο τύπου

Γιώργος Νταντάμης: «[…] Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, για να προασπίσουμε το περιβάλλον, το ίδιο το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας» 




Την αταλάντευτη βούληση του Δήμου Κατερίνης για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας υποδηλώνει η ενημερωτική συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης του Αντιδημάρχου Υπηρεσίας Δόμησης & Τουρισμού Γιώργου Νταντάμη και του δικηγόρου Κατερίνης Κώστα Καραφουλίδη, για το θέμα της ρύπανσης του περιβάλλοντος στον Δήμο Κατερίνης. 

Η συγκεκριμένη συνάντηση έρχεται σε συνέχεια αφενός της επιτόπιας αυτοψίας σε ρέματα, όπου διαπιστώθηκε η ρύπανση από επιχειρήσεις και ιδιώτες και αφετέρου της κατάθεσης συγκεκριμένων στοιχείων για το ίδιο θέμα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. 

Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης: «Η συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ζητήσαμε και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει συνέχεια της εποικοδομητικής συνεργασίας μας έως ότου εξευρεθεί λύση. Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε στους συνδημότες μας ότι η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους και η πρώτη μας κίνηση ήταν κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Το θέμα όπως διαπιστώνετε πήρε το δρόμο του και νομικά. Θα επανέλθουμε και με λοιπές ενέργειες στο προσεχές μέλλον. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, για να προασπίσουμε, με όποιο τίμημα, την ποιότητα της ζωής μας, το περιβάλλον, το ίδιο το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας». 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς