Παρεμβάσεις εξωραϊσμού στην πλατεία Μακεδονίας -Σειρά προγραμματισμένων εργασιών & στο Β' Κοιμητήριο

Δελτίο τύπου

Οι άμεσες παρεμβάσεις που σε προτεραιότητα προγραμματίζονται και θα υλοποιηθούν στην πλατεία Μακεδονίας και στο Β' Κοιμητήριο του Δήμου Κατερίνης (Άγιος Λάζαρος), τέθηκαν στο επίκεντρο της επιτόπιας επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πρασίνου Κώστα Τσιουκάνη. 



Ειδικότερα, νέες καλαίσθητες περιφράξεις πρόκειται να τοποθετηθούν στα σιντριβάνια της πλατείας Μακεδονίας, στα οποία ήδη ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και η συντήρησή τους. Παράλληλα, θα γίνει διευθέτηση των υποδομών και των καλωδίων ηλεκτροφωτισμού και μετακίνηση των θέσεων ανάπαυσης (παγκάκια), που μέχρι πρότινος ήταν εκτεθειμένα στον ήλιο, σε σκιερά μέρη. 




Επιπλέον, σειρά εργασιών προγραμματίζονται στα Β’ Κοιμητήρια, που συνοψίζονται ως εξής: Νέα στέγη στην αίθουσα δεξιώσεων και παρεμβάσεις όπως επιχρίσματα, ελαιοχρωματισμοί, τοποθέτηση νέας (σιδερένιας) πόρτας εισόδου στο Κοιμητήριο, ασφαλτόστρωση στο πίσω μέρος των Κοιμητηρίων, τοποθέτηση επιπλέον κάδων απορριμμάτων κ.α.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού