Ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Κέρκυρα»

Η Κατερίνη υποδέχεται την Κέρκυρα!

Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με θέμα "ΚΕΡΚΥΡΑ" το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 13:30 στο "Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες" - πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου - Υπό την Αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και της Εστίας Πιερίδων Μουσών στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών Μουσών 2023.
Οι εκδόσεις "image" σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Σκλιοπίδη και την Αίθουσα Τέχνης "ΧΡΥΣΑ" παρουσιάζουν την Ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Κέρκυρα».

Ένα αφιέρωμα στον κερκυραίο καλλιτέχνη-δάσκαλο της σύγχρονης ελληνικής τέχνης, Ιωάννη (Τζίνο) Δημητράτο.

Έργα 15 σύγχρονων καλλιτεχνών, τα οποία φιλοξενούνται στο συλλεκτικό εικαστικό ημερολόγιο, που εκδίδουν για ένατη χρονιά οι εκδόσεις «image», φιλοξενείται στο "Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες" - πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου στην Κατερίνη, από τις 18 Μαρτίου έως και τις 19 Απριλίου 2023.

Η συνύπαρξη 15 σύγχρονων καλλιτεχνών εντός και εκτός Κέρκυρας ενώνει ανθρώπους και πόλεις μέσω της Τέχνης. Ένα ταξίδι χρωμάτων σε συνέχεια...

Οι καλλιτέχνες αποτυπώνουν την αύρα, τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα τα οποία εμπνέει το μαγικό νησί των Φαιάκων, του πολιτισμού και της γήινης ομορφιάς.

Μέσα από το έργο τους, ταξιδεύουμε και νιώθουμε την ελευθερία της Τέχνης.

Αφετηρία η Κέρκυρα, ως Τόπος έμπνευσης. Μαγευτικό μέρος ενθουσιασμού που προκαλεί συγκινήσεις και διεγείρει τον εσωτερικό κόσμο. Ευλογημένη από τη φύση. Εμπνέει με την πρώτη ματιά και μαγεύει τον κάθε επισκέπτη.


Συμμετέχουν οι δημιουργοί:

Δημήτρης Αναλύτης, Στάθης Ανδρουτσάκης, Στάθης Βατανίδης, Έλενα Γκάρστεα, Σπυριδούλα Ζάχου, Ειρήνη Κανά, Σπύρος Κολυβάς, Σπύρος Κουρσάρης, Δημήτρης Κρέτσης,

Δημήτρης Μηλιώτης, Κώστας Μηνάς, Μαρίνα Στελλάτου, Νίκος Στρατάκης, Κώστας, Τόμπρος, Γιώργος ΤσιριγώτηςΟργάνωση: Ελβίρα Μεταλληνού, γραφίστρια, εκδότρια


Εγκαίνια Σάββατο 18/03/2023 στις 13:30


Διάρκεια έκθεσης 18/03 - 19/04/2023.


Ώρες επίσκεψης 10:00-14:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:18:00-21:00


Κέντρο Τεχνών Εννέα Μούσες - πρώην αρχοντικό Τσαλόπουλου

Ίωνος Δραγούμη 8 Κατερίνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το 27ο Ποντιακό Πανηγύρι Κορινού που όλη η Μακεδονία περιμένει με λαχτάρα