Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου συγχαίρει τον νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου (ΧΧΙV ΤΘΤ) Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Θεοδοσίου με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.




Ευχόμεθα ολόψυχα, ως Περιφερειακή Αρχή, δύναμη, υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει. Η θητεία του στην Ταξιαρχία Λιτοχώρου, να είναι αποτελεσματική, γόνιμη και ουσιαστική, με εντιμότητα, πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Ελληνικού Στρατού και της πατρίδας μας.

Στην προσπάθειά του αυτή, διαβεβαιώνω πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του, προσβλέποντας σε μια ευδόκιμη μεταξύ μας συνεργασία επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ τον απερχόμενο Διοικητή της Ταξιαρχίας, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Αθάνατο για την προαγωγή του μετά την ανακοίνωση των τακτικών κρίσεων ανωτάτων αξιωματικών από το ΓΕΕΘΑ.

Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει το δρόμο του καθήκοντος και θα ανταποκριθεί πλήρως, με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που τον διακρίνουν, στα νέα του Διοικητικά καθήκοντα στις Ένοπλες Δυνάμεις.



Σοφία Μαυρίδου

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς