Απολογισμός ταξιδιού στο Βελιγράδι του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού

Την Κυριακή 12 Μαρτίου το βράδυ επέστρεψε ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού από την 4ήμερη διαμονή του στο Βελιγράδι όπου συμμετείχε σε Διεθνές Φεστιβάλ Χορού. (XXXVI INTERNATIONAL Folk Dance & Music Friendship Gathering Belgrade, SERBIA.)




Στο φεστιβάλ συμμετείχαν σύλλογοι από την διοργανώτρια χώρα Σερβία, Βουλγαρία, Ινδονησία και Ελλάδα. Ένα όμορφο μωσαϊκό παράδοσης και πολιτισμού, όπου ο Σύλλογος μας εκπροσώπησε επάξια τον Κορινό, την Θράκη και την Ελλάδα λαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας χορευτές και χορεύτριες και σε όσους συμμετείχαν, που παρουσίασαν μια άψογη εικόνα σοβαρού συλλόγου και άριστου χορευτικού συνόλου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν για μία ακόμη φορά τα παιδιά τους προκειμένου να μεταβούν στο Βελιγράδι και να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε την Χοροδιδάσκαλο μας Αλεστά Χαρά που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο μοναδικό τρόπο διδασκαλίας της, που αγαπάει την ελληνική παράδοση, που την υπηρετεί με σύνεση αλλά και με σεβασμό. 

Σ ’ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίνεις σαν χοροδιδάσκαλος αλλά κυρίως σαν άνθρωπος.

Είμαστε τυχεροί που βρέθηκες στον δρόμο μας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς