Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς, από τα δύο Νηπιαγωγεία του Κορινού

Η εκδήλωση είχε θέμα την Κυκλοφοριακή Αγωγή και υλοποιήθηκε στο χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής του Κορινού, στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν από τα νηπιαγωγεία το χρονικό διάστημα Μάρτιο - Ιούνιος 2023. 




Την εκδήλωση πλαισίωσαν, ομάδα μελών της Ποδηλατικής Απόδρασης και κλιμάκιο της Διασωστικής ομάδας Πιερίας (με παρουσίαση και επίδειξη τρόπων αντιμετώπισης ατυχημάτων σε μικρά παιδιά ), τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. 

Ευχαριστούμε επίσης τους συλλόγους γονέων των νηπιαγωγείων για την αμέριστη συμπαράστασή τους και σε αυτήν την εκδήλωση, τον σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας για τις καρέκλες και τα τραπέζια, τον Αντιδήμαρχο κ. Γραμματικόπουλο Κων/νο, για την περιποίηση του χώρου της γιορτής μας, την Πρόεδρο Κ. Πούλιου, και το Δ.Σ. της εταιρείας ΠΟΛΙΣ Α.Ε. (Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης) για την ευγενική προσφορά στους μικρούς ποδηλάτες των νηπιαγωγείων μας και τέλος τα παιδάκια μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλον αυτό τον καιρό και για την άψογη κυκλοφοριακή τους συμπεριφορά στους δρόμους του πάρκου και υπό την καθοδήγηση των ποδηλατών της ποδηλατικής Απόδρασης.












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού