Γιορτή Λήξης Χορευτικού Έτους από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού

Γιορτή Λήξης Χορευτικού Έτους από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού

Στις 25 Μαΐου 2026, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση της γιορτής λήξης του χορευτικού έτους από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού.

Κορινός Πιερίας - Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού

Όπως κάθε χρόνο στα τέλη Μαΐου, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τη σεζόν. Η βραδιά έκλεισε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, έγιναν μια μεγάλη παρέα. Ο χορός και το γλέντι κράτησαν μέχρι αργά, στέλνοντας στο ευρύτερο κοινό ένα ζωντανό και ηχηρό μήνυμα συνέχειας και ενότητας για την τοπική παράδοση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαμόγελα και μια κοινή υπόσχεση από όλους τους συμμετέχοντες: το επόμενο ραντεβού για τους χορευτικούς κύκλους δόθηκε επίσημα για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

✍️ Επιμέλεια Σάββας Σεϊταρίδης

Σχόλια