Συλλήψεις στην Πιερία για υποθέσεις ναρκωτικών, απόπειρα κλοπής και κλοπή.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (1-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, 61χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε ο 61χρονος σε δασική περιοχή της Πιερίας, να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 37 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 175 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητες κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
*******

Συνελήφθη χθες (1-7-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 61χρονη ημεδαπή, καθώς επιχείρησε να αφαιρέσει από κατάστημα στην Κατερίνη διάφορα προϊόντα, ωστόσο έγινε αντιληπτή και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.


*******

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 8-6-2017 αφαίρεσε εξαρτήματα από σταθμευμένο όχημα ιδιοκτησίας 30χρονης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού