Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές και καταδικαστική απόφαση στην Πιερία.

Συνελήφθη χθες (5-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 39χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του αλλά και στο σπίτι του διαπιστώθηκε να κατέχει συνολική ποσότητα κάνναβης, βάρους 27,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

*******


Συνελήφθη χθες (5-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, ένας 46χρονος ημεδαπός, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας,  διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε τρόφιμα και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν.


*******

Συνελήφθησαν χθες (5-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 24 ετών, καθώς νωρίτερα μπήκαν παράνομα σε διαμέρισμα 46χρονου και αφαίρεσαν πακέτα τσιγάρων, που βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

*******

Συνελήφθη χθες (5-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού