Εργασίες διαγράμμισης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε Αγαθούπολη, Κίτρος και Μεθώνη

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της.


Καθημερινά υλοποιούνται παρεμβάσεις που προβλέπει το τεχνικό πρόγραμμα και που σκοπό έχουν τη βελτίωση των οδικών συνθηκών ασφαλείας και τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην Πιερία.

Συνεργεία με μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες σε εργασίες διαγράμμισης στην Αγαθούπολη, στην παραλία της Μεθώνης, στο Κίτρος και στην Π.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης από κόμβο Αλυκών έως Σφενδάμη, αποκαθιστώντας τη διαγράμμιση που είχε αλλοιωθεί, διασφαλίζοντας άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις σε πολίτες και επισκέπτες κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη».

Επιτόπιο έλεγχο των παρεμβάσεων πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγαθούπολης, κ. Πασχάλη Παπαδόπουλο και τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών.

«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελούν οι στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αλλά και έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής και ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που η Πιερία αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών και τουριστών. Το παρατηρητήριο πουλιών της Νέας Αγαθούπολης και οι ακτές σπάνιας φυσικής ομορφιάς της Βόρειας Πιερίας ενισχύουν τον οικολογικό και φυσιολατρικό τουρισμό της περιοχής που τα τελευταία χρόνια αποτελούν δυναμικούς παράγοντες τουριστικής ανάπτυξης της Πιερίας»,δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


Να σημειωθεί ότι τα συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας θα συνεχίσουν τις εργασίες διαγράμμισης και σε άλλα τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητά της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς