Αλλαγή προπονητή στον Θερμαϊκό Κορινού και ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ιστορική ομάδα του Κορινού. Λόγω του χαμηλού μπάτζετ, η ομάδα έκανε μόνο δυο αλλά πολύ καλές μεταγραφές.

Αποκτήθηκαν λοιπόν δυο νέα αλλά συνάμα έμπειρα και ποιοτικά σε επίπεδο παιδιά, ο μεσοεπιθετικός Αντώνης Τσικαδέρης και ο τερματοφύλακας Χάρης Μπικηρόπουλος.






Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ίσως γίνουν ακόμη μια ή δυο προσθέσεις στο ρόστερ. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από Κορινιώτες ποδοσφαιριστές, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα παιδιά της περιοχής.

Θα προωθηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές από το παιδικό τμήμα του συλλόγου, δείχνοντας ότι γίνεται και θα γίνεται αξιοποίηση του έμψυχου υλικού και της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Προς αυτόν τον ορίζοντα τη φετινή περίοδο στην ανδρική ομάδα θα ενσωματωθούν οι Μάριος Κυραϊλίδης, Φώτης Νταντίνης, Βασίλης Ταγκαλίδης, Θανάσης Παρούσης, Πέτρος Αλχαζίδης και Γιάννης Ζουγκαν.

Επέστρεψαν στην ομάδα του Θερμαϊκού και θα βοηθήσουν σίγουρα με την εμπειρία τους οι Νίκος Σταθάκης, Νίκος Γκάντας, Γιώργος Αραβίδης και Νίκος Μήτρου.


Προπονητής του ανδρικού τμήματος ανέλαβε ο Κώστας Τσέργας, ο οποίος αγωνίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στον Θερμαϊκό και θα είναι και ο υπεύθυνος τεχνικός στην ακαδημία του συλλόγου. Άμεσος συνεργάτης του στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής, θα είναι ο Αντώνης Τσικαδέρης.

Στόχος και αυτή τη χρονιά για την ομάδα του Κορινού, θα είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μέσα από την διάκριση τους και την καλή τους αγωνιστική παρουσία στην ομάδα, θα καταφέρουν να αγωνισθούν σε υψηλότερο επίπεδο, μεταπηδώντας σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών!(πηγή:pieriasport.blogspot.gr)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού