Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτίθεται σε περαστικούς, στο Βατάν

Νέο κρούσμα επίθεσης «αδέσποτων» σκύλων σε ανυποψίαστο πολίτη που βάδιζε αμέριμνα και ευτυχώς δεν κατέληξε στο Νοσοκομείο έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο Βατάν στην Κατερίνη.

Από το site www.svouranews.gr

Κοπάδι από αδέσποτα σκυλιά στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου και Μαραθώνος επιτίθενται αδιακρίτως σε ανυποψίαστους περαστικούς, τρέχουν πίσω από οδηγούς μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων με τον κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.


Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη με τους κατοίκους και γονείς να μην μπορούν να περάσουν το συγκεκριμένο δρόμο, με το φόβο της επίθεσης!

Η Αστυνομία παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων δεν είναι η αρμόδια να λύσει το πρόβλημα.

Ο δήμος Κατερίνης και η αρμόδια Αντιδημαρχία παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των πολιτών συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα, αντί να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος.

Αλήθεια τι γίνεται με τη Συγκρότηση του "Συνεργείου περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ίδρυσε ο Δήμος Κατερίνης" το 2013!

Είναι λοιπόν καιρός, κάποιοι στην Κατερίνη πέρα από τη φροντίδα για τα αδέσποτα να δείξουν και το ενδιαφέρον τους για τους ανθρώπους.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!

Για την Επιτροπή Κατοίκων Bατάν

Μ.Καραδήμος


Σχόλια

  1. η αγέλη αδέσποτων σκυλων, δεν είναι αγέλη! Απο την Παρασκευή, 11.08.που πρωτοεμφανίστηκε, είναι δυο θηλυκά ζωα με οίστρο. Ολα τα αδέσποτα αρσενικά , τα κυνηγούν. Ο Δήμος και προσωπικά ο δήμαρχος, γνωρίζει το περιστατικό, που μαζί με τον ζωοκομο τον Αρη, βρέθηκαν επι τόπου και τα είδαν. Υποσχέθηκαν να πάρουν τη θηλυκιά,που την Παρασκευή ήταν μια,στο μεταξύ ήρθε σε οίστρο και δεύτερο ζωο.Τηλεφωνα εγιναν πολλά, για το που ακριβώς βρίσκονται τα ζωα. Μπορούσαν να παρουν τα θηλυκά, και η αγέλη θα σκορπούσε. Δεν έγινε όμως, γιατί; Μήπως για να συμβεί κάτι, και να έχουν άλλοθι, για να τα εξαφανισουν;Γιατί κυκλοφορούν ακόμη τα θηλυκά ζώα, στους δρόμους της Κατερίνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού