Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητά μας παιδιά, 

Εν όψει της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίες σηματοδοτούν το επισφράγισμα των προσπαθειών σας, για την εισαγωγή στα Ανώτατα - Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και να δικαιωθούν τα οράματά σας. 



Αντιμετωπίστε τις εξετάσεις ως μια δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την επένδυση στη γνώση, καθώς και για ένα ευρύ κύκλο νέων εμπειριών και οριζόντων. Στην κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε η κοινωνία και ο τόπος μας έχουν ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανούς επιστήμονες, που θα συμβάλουν στη δημιουργική εξέλιξή του. 

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε πως το μέλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από τις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς πραγματικός νικητής είναι εκείνος που αδιάλειπτα μοχθεί και αγωνίζεται για το καλύτερο. 

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που μοιράζονται τις αγωνίες σας. Λίγο πριν την τελική ευθεία οπλιστείτε με επιμονή, υπομονή, για την επίτευξη των στόχων σας. Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς