Δήμος Κατερίνης: Αίτηση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Τ.Κ. Παραλίας

Σάββας Χιονίδης: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Αξιοποιούμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για την κατασκευή έργων που αναβαθμίζουν τις υποδομές του δήμου» 



Aίτηση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στον άξονα προτεραιότητας «Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές» με τίτλο: «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας» για την Α΄ φάση του έργου της κατασκευής ομβρίων Τ.Κ. Παραλίας προϋπολογισμού 3.500.000,00€, υποβλήθηκε από τον Δήμο Κατερίνης. 

Με την υλοποίηση της Α΄ φάσης θα έχει κατασκευαστεί το δίκτυο όμβριων υδάτων στο σύνολο των κατοικιών του οικισμού. Τα έργα της Β΄ φάσης αφορούν τις περιοχές επέκτασης του οικισμού, οι οποίες δεν είναι ακόμη δομημένες με συνέπεια να μην απαιτούν άμεσες ενέργειες ή να επηρεάζουν τη λειτουργικότητα των προτεινόμενων έργων. 

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Αξιοποιούμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για την κατασκευή έργων που συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής, στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών, ενώ αναβαθμίζουν τις υποδομές του δήμου».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού