Κοινή ανακοίνωση πολιτιστικών Συλλόγων Κορινού

Αγαπητοί συμπολίτες μας. Η χώρα μας όπως και ολόκληρος ο πλανήτης τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει μία πρωτόγνωρη κατάσταση.



Ο αόρατος εχθρός που ακούει στο όνομα COVIT 19 μας έχει κάνει όλους να αλλάξουμε τις συνήθειές μας την καθημερινότητά μας τη ζωή μας ολόκληρη. 

Όμως αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε, τα ήθη και τα έθιμά μας την παράδοσή μας και κυρίως την ιστορία μας. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι λόγω της κατάστασης αυτής έχουν αναβληθεί σε όλη τη χώρα οι παρελάσεις και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Όμως κανείς μας δεν πρέπει να ξεχάσει την ημέρα αυτή και να την αφήσει να περάσει απορατήρητη. 

Γι ' αυτό λοιπόν καλούμε όλους σας σαν ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες του '40 να υψώσετε τη γαλανόλευκη σημαία στα μπαλκόνια των σπιτιών σας από της 26 μέχρι της 28 Οκτωβρίου. 

Ας τιμήσουμε με τον τρόπο αυτό τους νεκρούς μας και ας δείξουμε σε όλους ότι τίποτε δεν μπορεί να μας κάνει να τους ξςχάσουμε, ελπίζοντας ότι η επόμενη εθνική επέτειος θα μπορέσει να εορταστεί όπως πραγματικά της αξίζει. 




Πολιτιστικοί σύλλογοι Κορινού

Δημοτικό διαμέρισμα Κορινού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού