Καταιγιστικός Θερμαϊκός Κορινού, νίκησε με 7άρα τα Καταλώνια

Γράφει ο Γιώργος Σπανός

Ένα εύκολο απόγευμα για τον Θερμαϊκό Κορινού στην έδρα του, όπου επικράτησε με το συντριπτικό 7-0 εναντίον του Αετού Καταλωνίων.


Ο αγώνας τα είχε όλα, μεγάλο σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, χατ τρικ για τον ποδοσφαιριστή του Θερμαϊκού τον Μυτακίδη και γενικά πολύ ωραία εμφάνιση της ομάδας του Κορινού, η οποία παρά τα άτυχα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών, φαίνεται πως τώρα άρχισαν να αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες του προπονητικού τιμ: του Ηλία Τζιώκα, του Μάκη Κωνσταντινίδη και του Γιάννη Χατζημπουργάνη.

Είναι φανερό πως το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Θερμαϊκού με πρόεδρο τον Σάββα Αβραμίδη, έχει ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς και πλέον οι προσπάθειες όλων επικεντρώνονται στο να φτιαχτεί μια ομάδα πρότυπο που θα λειτουργεί ως επαγγελματική.

Τα γκολ 

5' 1-0 Ζουκάν, 27' 2-0 Μυτακίδης, 29' 3-0 Μυτακίδης,  30' 4-0 Κατσαμάγκας, 50' 5-0 Καραμανώλας, 75' 6-0 Καραχαλίδης,  80'  7-0 Μυτακίδης.


11άδα

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ(Ηλίας Τζιώκας): 1. Μπικιαρόπουλος (ΤΦ) 2. Βαλτασαρης 3. Ταγκαλίδης 4. Αντωνιάδης (αρχηγός)5. Γεσίλι 6. ΚατσούληςΑ.(60΄ Αρσένης) 7. Καραμανώλας 8. Ολιγκερ(47΄ Γκαντάς) 9. Ζουκάν(57΄ Καραχαλίδης) 10. Κατσαμάγκας 11. Μυτακίδης.

Φωτογραφίες αγώνα( του Γιώργου Σπανού)









Πρόεδρος Θερμαϊκού Κορινού(Σάββας Αβραμίδης)











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού