Να αναγραφεί σωστά στους χάρτες της google η ονομασία Παραλία Κορινού αντί του λαθεμένου Κατερίνη

Γράφει ο Σάββας Σεϊταρίδης

Το θέμα με την λανθασμένη αναγραφή στους χάρτες της google που εμφανίζει την Παραλία Κορινού ως Κατερίνη, το έχουμε θίξει πολλές φορές μέσα από αυτή την σελίδα μας και παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε, δεν έχει ακόμα διορθωθεί.




Η Παραλία Κορινού ως οικισμός, αναγνωρίσθηκε επίσημα με την απογραφή του έτους 1991, η οποία επικυρώθηκε με το ΦΕΚ 882/1993 τεύχος Β΄.

Παρακαλούνται όλοι οι αρμόδιοι φορείς όπως πραγματοποιήσουν ενέργειες για την αποκατάσταση της λαθεμένης αναγραφής στους χάρτες της google διότι πρόκειται για ηθικό αλλά και ουσιαστικό ζήτημα.

Θα μου πείτε τα λύσαμε όλα τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας και ασχολούμαστε  με τις ονομασίες στους χάρτες της google;

Κι όμως πιστέψτε με πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα που εκτός από το ηθικό κομμάτι επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στους υποψήφιους επισκέπτες μας, που τελικά αντί να μας διαφημίζουν ίσως να μας δυσφημούν για το λάθος αυτό της μη σωστής αναγραφής τοπωνυμίου στην μεγαλύτερη εφαρμογή χαρτών  που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου.

Η παρούσα επιστολή θα κοινοποιηθεί στην κοινότητα Κορινού και τον αντιδήμαρχο Κοινοτήτων του δήμου Κατερίνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού