ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Δελτίο τύπου



Χατζηχριστοδούλου: «Ξεκινήσαμε δυναμικά την προβολή του διαφημιστικού σποτ πανελλαδικά, για να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας. Η Πιερία είναι μία νέα πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές»




Ξεκίνησε δυναμικά από σήμερα το πρωί η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια του Επιμελητηρίου Πιερίας, για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας, με την προβολή του διαφημιστικού σποτ σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας,

Σκοπός της καμπάνιας είναι να προβληθούν πανελλαδικά τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας και να αναδειχθεί το πολύπλευρο τουριστικό προϊόν της, στοχεύοντας στην προσέλκυση τουριστών από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μια ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.





«Ξεκινήσαμε από σήμερα και θα συνεχίσουμε όλο το καλοκαίρι την προβολή του διαφημιστικού σποτ πανελλαδικά, για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού και όχι μόνο, και να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας. Η Πιερία είναι μία νέα πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές. Συνδυάζει απέραντες παραλίες, το μαγευτικότερο βουνό όλων, τον Όλυμπο, και ασφαλή πρόσβαση», σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Το Επιμελητήριο εξασφάλισε, την προβολή του διαφημιστικού σποτ, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και ΕΡΤ1 και στην ιστοσελίδα GR TIMES, ενώ ταυτόχρονα θα αξιοποιήσει στο έπακρο τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube).




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού