«Πιάνει δουλειά» το προσωπικό που θα στελεχώσει το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο

Δελτίο τύπου



«Το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης είναι γεγονός! Καλωσόρισα σήμερα, στη μεγάλη οικογένεια των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου μας, τα στελέχη του. Ένας ιατρός παθολόγος, μια νοσηλεύτρια και μια υπάλληλος διοικητικός, θα εξυπηρετούν συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, που έτρεξαν εν μέσω πανδημίας όλες τις διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Δήμος απέκτησε Κοινωνικό Ιατρείο έτοιμο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε κάθε συνάνθρωπό μας». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια διαδικασίας υπογραφής των συμβάσεων του προσωπικού, που προσελήφθη μέσω ΑΣΕΠ και θα στελεχώσει άμεσα το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο.




Ειδικότερα, η πρόσληψη γίνεται για την υλοποίηση της Πράξης “Ανάπτυξη πρωτοβάθμιας υγείας με ενίσχυση των τοπικών σταθμών φροντίδας και περίθαλψης στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της πόλης της Κατερίνης”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014 - 2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 9Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ-ΕΚΤ».



Προσωρινά, το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο θα παρέχει τις υπηρεσίες του στις εγκαταστάσεις του πρώην Ιατρείου των ΚΑΠΗ, εντός του Δημοτικού Πάρκου. Μόλις αποπερατωθούν οι εργασίες στο διώροφο κτίριο εντός του αύλειου χώρου του πρώην Νοσοκομείου Κατερίνης, το Κοινωνικό Ιατρείο, θα παρέχει μόνιμα στο συγκεκριμένο πλέον χώρο υπηρεσίες φροντίδας υγείας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.



Στη διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Κατερίνης το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος ευχήθηκε «καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών». Παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος, στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.



Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα στελέχη του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου, να έχουν δύναμη & υγεία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και το υπεύθυνο έργο τους. Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Προσωπικά θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και το γραφείο μου είναι ανοικτό πάντα για όλους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού