Αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της «ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ»

(Δώστε λίγο από το χρόνο σας, αξίζει να διαβάσετε όλο τον απολογισμό) 

Με προσωπική πρωτοβουλία των Gregory Greg, Apostolis Mirotis και του Λευτέρη Ραφαηλιδη, με τη βοήθεια του π. Ιωάννη Σαββίδη Εξοχή και υπό τη φιλοξενία των CHOPPER RIDERS CLUB KATERINI πραγματοποιήθηκε μια βραδιά διασκέδασης με είσοδο μια σακούλα τρόφιμα.




 Η βραδιά αυτή, εκτός από μεγάλη επιτυχία σε προσέλευση, είχε κ εξαιρετικά αποτελέσματα στη συλλογή τροφίμων! Κινητοποιήθηκαν άνθρωποι από όλη την Πιερία και όχι μόνον! Ελλάδα κ εξωτερικό. Υπήρξαν άνθρωποι που κατέβαλαν σοβαρά ποσά αγορών με αποτέλεσμα να επιτευχθεί με το παραπάνω ο σκοπός που τέθηκε «κανείς δυστυχισμένος αυτές τις γιορτές». 

Η συλλογή κ η διαχείριση της διανομής σε κατάλληλες συσκευασίες κλπ πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Πατέρα Ιωάννη Σαββίδη. Μοιράστηκαν: - Στην Κατερίνη και στον Αγ. Σπυρίδωνα από τον dj Gregory. - Στα χωριά Λόφος, Ράχη, Μηλιές και Φωτεινά από τον Αποστόλη Μυρωτή. - Στα χωριά Έλαφος, Εξοχή, Κεραμίδι, κλπ καθώς κ στην Κατερίνη από τον Πατέρα Ιωάννη. - Στον Κορινό (Κοινωνικό παντοπωλείο, πατέρα Χρήστο Σεϊταρίδη), στην Κατερίνη και στην Περίσταση, από τους Αδερφούς Ραφαηλιδη. - Από όλη την ομάδα διαχείρισης δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ στον Πατέρα Σταύρο Κοσέογλου, καθώς και στο Σύλλογο Παιδιών με Αναπηρίες «Καφέ Κομπολοι». - Από τους Chopper Riders Club KATERINI δόθηκαν σε οικογένειες στο Μακρύγιαλο. Οι οικογένειες και άνθρωποι που έλαβαν τα τρόφιμα είχαν πραγματικά ανάγκη, ενώ κάποιες θα λάβουν κ επιπλέον τις μέρες των εορτών. 




Εκτός από τρόφιμα, δόθηκαν ξύλα και πετρέλαιο για καύσιμη ύλη. Σύμφωνα με τον πατέρα Ιωάννη, άγγιξαν τις 200 οικογένειες που βοηθήθηκαν μέχρι τώρα. Αυτό για εμάς ήταν ευλογία. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: -Τον Πατέρα Ιωάννη Σαββίδη για όλη την οργάνωση και διαχείριση. - Τους Chopper Riders Club KATERINI για τη υπέροχη φιλοξενία. - Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ που βοήθησαν στην επίτευξη της βραδιάς και αγόρασαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων. - Τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του κ ενίσχυσε την προσπάθειά μας ακόμα κ μετά τη βραδιά αυτή. - Τους πολιτικούς άρχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους υποψήφιους πολιτευτές. - Τους συναδέλφους μουσικούς που συμμετείχαν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στη βραδιά, αφήνοντας τα μεροκάματά τους εκείνο το βράδυ για να συνεισφέρουν στη φιλανθρωπία, καθώς και τους τεχνικούς ήχου και φωτισμού εξίσου με τον εξοπλισμό τους χωρίς να πάρουν ούτε 1€! (Αν ξεχάσαμε κάποιον, δεν έγινε εσκεμμένα, ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων)




 ΚΑΘΕΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: __________________ Όλοι μας, διοργανωτές και εμπλεκόμενοι εργαστήκαμε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ με ανιδιοτέλεια και με μόνο σκοπό τη ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ. Ξοδέψαμε πολύ προσωπικό χρόνο, καθώς κ χρήματα από τις ΤΣΕΠΕΣ μας για να οργανώσουμε τη βραδιά αυτή (καύσιμα κλπ). Δεν υπήρξε σκοπός η αυτοπροβολή ούτε η διαφήμιση των όσων επιτεύχθηκαν! Αναφερόμαστε αναλυτικά σε ότι έγινε κ προς ποιες κατευθύνσεις κινηθήκαμε ώστε να είμαστε «ΚΑΘΑΡΟΙ» απέναντι στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε. Πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις υπάρχουν οι «Δύσπιστοι» ή οι «αμφισβητίες».

 Είχαμε να διαχειριστούμε ΔΙΚΑ ΣΑΣ πράγματα προς το σκοπό που θέσαμε. Οπότε είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κάνουμε έναν απολογισμό του έργου μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε κινήσεις όπως κ αυτή να γίνει παράδειγμα μίμησης και για άλλους φορείς, συλλόγους αλλά κ ιδιώτες ώστε να βοηθηθεί περισσότερος κόσμος. ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Υπάρχει μεγάλη ανάγκη εκεί έξω! Βοηθήστε ο καθένας όπως κ όσο μπορεί! Γιατί, όλοι μαζί μπορούμε! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ !

 Γρηγόρης Μπέλλης, 
Αποστόλης Μυρωτής, 
Λευτέρης Ραφαηλίδης 














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού