Συνάντηση εργασίας μεταξύ Προεδρείου του Συνεταιρισμού ΠΕΣΚΟ και της Μαρίας Νικολαΐδου πολιτεύτριας της Ελληνικής Λύσης Πιερίας


Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των επισκέψεων της με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων η Μαρία Νικολαΐδου πολιτεύτρια της Ελληνικής Λύσης Πιερίας, συναντήθηκε πρόσφατα με μέλη του προεδρείου του Αγροτικού Καπνικού Συνεταιρισμού ΠΕΣΚΟ που βρίσκεται στην Κονταριώτισσα Πιερίας. 




Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για τις δράσεις του συνεταιρισμού για τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο (εκτόξευση κόστους λιπασμάτων, ενέργειας, πρώτων υλών, εργατικού κόστους και μεταφορικών) αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλει η συνεταιριστική οργάνωση για να σταθεί στο πλευρό των παραγωγών.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα όπως οι μειωμένες τιμές που είχαν φέτος τα αγροτικά προϊόντα, το υψηλό ενεργειακό κόστος αλλά και η έλλειψη βοήθειας από την πλευρά του κράτους με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να βρίσκονται σε απόγνωση. 

Η πολιτεύτρια ενημέρωσε με τη σειρά της το προεδρείο της ΠΕΣΚΟ σχετικά με τις ενέργειες που έχει προβεί η Ελληνική Λύση και τα θέματα που έχει αναδείξει στη Βουλή σχετικά με θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα τα αγροτικά προϊόντα. 

Τέλος, παρέδωσε στον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Γκρίνια έγγραφα του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Ελληνικής Λύσης που αφορούν αγροτικά θέματα και κάποια που αφορούν ενέργειες για τους παραγωγούς της Πιερίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού