Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο χορός των Κουμπαγιωτών Κορινού.

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμπαγιωτών Ανατολικής Θράκης του Δ. Κορινού «Ο Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης».



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΚ κ. Θωμάς Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος ΟΠΠΑΠ κ. Θεόδωρος Παυλίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρυσόστομος Κυραηλίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Κορινού κ. Φωτεινή Καρασερίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τοπικής κοινότητας Κορινού κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος & κ. Νικόλαος Μαλετσάς, η πρώην Βουλευτής κ. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, ο πρώην Δήμαρχος Κορινού κ. Απόστολος Δημητρίου και εκπρόσωποι Πολιτιστικών συλλόγων, από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού, από τον Ποντιακό Σύλλογο Κορινού, από το Μορφωτικό Σύλλογο, από τον Σύλλογο Θρακικής Εστίας Κατερίνης, από τον Σύλλογο Κρητών «Σταυραετοί», από τον Σύλλογο «Νοσταλγοί της Παράδοσης», πολιτευτές και πάρα πολλοί φίλοι.





Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί την αίθουσα δεξιώσεων «Γυαλός», τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους Χοράρχες του Συλλόγου κ. Λάζο Τσορμπατζίδη & κ. Παναγιώτη Τουρνά, τους Χοροδιδάσκαλους του Συλλόγου κ. Βάσω Τσαγανού & κ. Γεώργιο Ρέμπα, τις Κουμπαγιώτισσες, τους Κουμπαγιώτες και όσους συνέβαλαν με την προσφορά και την παρουσία τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού