Απεργιακή κινητοποίηση στην Κατερίνη.

Πρωτοφανείς εικόνες για την Κατερίνη από την χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.



Το κέντρο της Κατερίνης όπως μας μεταφέρει το makedonesnews, γέμισε από χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας και κάθε επαγγέλματος που συμμετείχαν στην απεργία.
Πρωτόγνωρες εικόνες γνώρισε σήμερα η Πιερία, χωρίς κομματικές σημαίες και πολιτικές σκοπιμότητες. Δίπλα στον εργάτη, στον άνεργο, βρισκόταν ο δικηγόρος, ο μηχανικός, η νοσοκόμα, ο εκπαιδευτικός, ο περιπτεράς, ο καταστηματάρχης, ο γιατρός, ο υδραυλικός, ο οικοδόμος, ο φοροτεχνικός.....


 Μια ομαδική – πρωτοφανής σε όγκο συγκέντρωση σε έναν κοινό αγώνα, αυτόν της επιβίωσης !!!!!!! 
Εκατοντάδες πολίτες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σωματείων, συλλόγων, συνδικάτων φορέων  και βγήκαν στους δρόμους της Κατερίνης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά των εξοντωτικών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό και το Φορολογικό. 




Η επιτυχία της σημερινής απεργίας δεν είχε προηγούμενο.  Στην απεργία συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης, η Ομοσπονδία Εμπόρων-Βιοτεχνών και Επαγγελματιών (ΟΕΒΕ) Ν.Πιερίας,  ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Πιερίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης, το Επιμελητήριο Πιερίας,  ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πιερίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας, το Eurotaxi Κατερίνης, το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Πιερίας, οι μηχανικοί, ο Σύλλογος Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Πιερίας, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Πιερίας, η Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Πιερίας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, Σωματείο Βενζινοπωλών και πολλοί ακόμη φορείς του Νομού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς