Παναγιώτης Μπάναλης: Οι περισσότερες πράξεις κρύβουν φιλοδοξίες!

Πλέον μπαίνουμε στο 3ο έτος κατά σειρά οπού διοργανώνεται ο αγώνας δρόμου των 10 χλμ καθώς και ο περιπατητικός των 5 χλμ. από την πρώτη χρονιά θέσαμε ως αρχικό στόχο την καθιέρωση του αγώνα με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να ωθήσουμε τους κάτοικους του Κορινού σε μία πρώτη γνωριμία με την άθληση στην φύση.



Πως μπορούσε αυτό να επιτευχθεί;

Καλώντας φυσικά ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι με την παρουσία τους θα παρακινούσαν και όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους που θέλανε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα άλλα δεν είχανε το κίνητρο.
Είναι αλήθεια ότι σε τοπικό επίπεδο ο σύλλογος δρομέων Ζευς στήριξε την προσπάθεια μας και συμμετείχε με μεγάλο αριθμό αθλητών.


Το ίδιο θα γίνει και φέτος, παρόλο που την ίδια μέρα και ώρα υπάρχει και ο αγώνας στον Σιδ. Σταθμό και ενώ ήρθαμε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εκκλησίας για μία καλύτερη συνεννόηση, τελικά δεν λάβαμε ποτέ απάντηση.

Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία, ο αγώνας έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των αθλητών και πρέπει να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Κορινός, τώρα πια ως κοινότητα, και οι κάτοικοι του έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις.

Σε μία τόσο δύσκολη εποχή, με τα προβλήματα οικονομικής και κοινωνικής φύσης ολοένα να αυξάνονται, η δημιουργία νέων κατευθυντήριων διεξόδων είναι απαραίτητοι.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από τη παρουσία ατόμων που θα βάλουν την κοινωνική προσφορά πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα.


Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται συνήθως οι περισσότερες πράξεις κρύβουν φιλοδοξίες.

Στην προκείμενη περίπτωση οι 4 πολιτιστικοί σύλλογοι μαζί με τον Τασιόπουλο Αλκίνοο ο οποίος ως στέλεχος του ΣΕΓΑΣ έχει τεράστια εμπειρία, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα τέτοιο πεδίο ελπίδας ότι ο αγώνας του Κορινού μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τοπικούς επιχειρηματίες που μας στηρίζουν, το γραφείο φυσικής αγωγής και ιδιαιτέρως τον κ. Παπανικολάου Ανδρέα, τον ΟΠΠΑΠ του δήμου Κατερίνης και συγκεκριμένα τον κ. Παυλίδη Θεόδωρο, όπως και τον σύλλογο κριτών του Ν. Πιερίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας.

Ραντεβού λοιπόν στον Κορινό το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, στις 7 το απόγευμα!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού