ΣΟΚ στην Πιερία!! Εκτός Λεπτοκαρυά, Καταχάς, Δρυάνιστα και Δόξα!! Στην Ά Εξοχή και Αναγέννηση!

Δυστυχώς οι φόβοι των ανθρώπων της ΕΠΣ Πιερίας βγήκαν αληθινοί αφού ιστορικά σωματεία της περιοχής μας, κάποια για πρώτη φορά, δε θα μπούν αύριο στην διαδικασία της κλήρωσης για το κύπελλο και τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.


Ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς που αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Πιερία, με συμμετοχές πολλών ετών στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα, φιναλίστ για άνοδο στη Γ΄ εθνική και πέρσι και φέτος στα πλέι-οφ ανόδου, είναι μια από τις ομάδες που αποχώρησε από το πρωτάθλημα γιατί εκδήλωσε αδυναμία να κατέβει.







Μαζί με την ομάδα της Λεπτοκαρυάς, δήλωση συμμετοχής δεν κατέθεσε και ο ιστορικός Αριστοτέλης Καταχά.

Στη Β΄κατηγορία, δε δήλωσε συμμετοχή και δε θα κατέβει η ΑΕ Δρυάνιστα. Για τη Δόξα Λιτοχώρου σας έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα.

Οπότε δεν δήλωσαν συμμετοχή και δε θα κατέβουν στα φετινά πρωταθλήματα Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, Αριστοτέλης Καταχά και Δόξα Λιτοχώρου.

Αυτομάτως Ερμής Εξοχής και Αναγέννηση Σβορώνου ανεβαίνουν χωρίς αγώνα κατάταξης στην Α΄κατηγορία, ως φιναλίστ των πλέι-οφ αγώνων της Β΄ΕΠΣ Πιερίας στη χρονιά που τελείωσε.

 Αυτομάτως Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα, Καλλιθεακός, Αετός Καταλωνίων και Μακεδόνες Πιερίων, λόγω καλύτερης βαθμολογικής θέσης από τις άλλες ομάδες των δυο ομίλων, ανεβαίνουν αυτομάτως στην Β΄κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας.


Πηγή:http://pieriasport.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού