Πρωτοφανής κοσμοσυρροή, χιλιάδες δημότες και επισκέπτες, μουσικοί ρυθμοί και χρώμα, στη γιορτή του αναμορφωμένου δημοτικού πάρκου

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: 

«Το πάρκο αποτελεί ισχυρή ανάμνηση μιας εποχής που πρωταγωνιστούσε στη ζωή της πόλης.



Σήμερα έχουμε τη μεγάλη χαρά, αυτόν εδώ τον χώρο, πλήρως αναμορφωμένο και εμπλουτισμένο με όλες αυτές τις υποδομές και δυνατότητες που βλέπετε γύρω σας, με τις συντονισμένες παρεμβάσεις μας να τον καταστήσουμε σε ένα σύγχρονο λειτουργικό πάρκο, έναν ελκυστικό χώρο πρασίνου υψηλής αισθητικής και αναψυχής.

Ήρθε πλέον η στιγμή να ενταχθεί αρμονικά ο χώρος αυτός στην καθημερινότητά μας. Να γίνει και πάλι το επίκεντρο στη ζωή της πόλης. Ένας φιλικός πόλος έλξης, που όπως διαπιστώνουμε και σήμερα χαίρονται άτομα όλων των ηλικιών».






Επιπλέον, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και τα συνεργεία του δήμου μας που δούλεψαν σκληρά για να είναι σήμερα ο χώρος αυτός έτοιμος.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για την αποψινή γιορτή, καθώς και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσήλθαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το πάρκο μας».



Σχόλια

  1. Fate kiala leuta na xamogelate eis baros tou kathe katerinioti dn lew oraio ananeuomeno alla pirane leuta na fane kai i kotes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς