Θερμαϊκός Κορινού – Ατρόμητος Κατερίνης 2-4, για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' ΕΠΣ Πιερίας.

Για ακόμα έναν παιχνίδι ο Θερμαϊκός  ξεκίνησε   το παιχνίδι με ανούσια κατοχή  μπάλας και  με πολύ αργό ρυθμό και σαν  δεν έφτανε αυτό  στο 20΄ ήρθε και ο  τραυματισμός του Σπανού (μέσα στην εβδομάδα θα γίνει μαγνητική για να βγει πλήρης γνωμάτευση)που αντικαταστάθηκε από τον Στεφανίδη.


Στη συνέχεια ο Ατρόμητος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και εξαιτίας αδράνειας της άμυνας του Θερμαϊκού, βρέθηκε να κερδίζει με 0-2 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κορινός μπήκε σαφώς βελτιωμένος αλλά χωρίς πάλι κάτι το ιδιαίτερο και ο Ατρόμητος αντίθετα με ένα  πέναλτι διαμόρφωσε το 0-3  και πάγωσε όλο το γήπεδο.

Στη συνέχεια ο Θερμαϊκός  κερδίζει πέναλτι και κόκκινη στον παίκτη του Ατρόμητου, αλλά ο Ζαπουνίδης αστοχεί στο πέναλτι.

Από εκεί και μετά η πίεση ήταν ασφυκτική των παικτών του Κορινού και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 με τα γκολ του Χνουδα και Τσέργα  αντίστοιχα.

Ο Ατρόμητος μετά από μια  στημένη φάση διαμόρφωσε το τελικό 2-4 και έτσι για δεύτερη φορά  ο Θερμαϊκός έχασε στην έδρα του και δείχνει πως διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.



Θερμαϊκός Κορινού (Ρούλης Παπαδόπουλος)1. Δημήτριου 2. Πεϊδης 3. Ορφανίδης 4. Αντωνιάδης 5. Ταγκαλιδης(Πολυτίδης) 6.Χνουδας 7. Τσεργας 8. Σπανός(Στεφανίδης) 9. Βαρμάζης 10. Κατσούλης 11. Ζαπουνιδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού