Συλλήψεις για κλοπή και Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα στην Κατερίνη από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και το τμήμα Ασφαλείας Κατερίνης.

Συνελήφθη χθες (15-3-2017) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε  από προαύλιο χώρο σχολείου ένα ποδήλατο, που βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.



*******

Συνελήφθη χθες (15-3-2017) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μία 37χρονη υπήκοος Ουγγαρίας, διότι προσποιούμενη την πελάτισσα αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ, διάφορα είδη αξίας 105 Ευρώ. Τα αφαιρεθέντα είδη βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

********

Συνελήφθη χθες (15-3-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 59χρονη ημεδαπή, διότι κατά την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία της, 86 πακέτα τσιγάρων και 2 συσκευασίες καπνού, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Κατερίνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς